ONLINE
STORE
"ASK THE BACH MAN"
FORUM
PARTS, SERVICE,
& INFORMATION
CATALOGS AND
BROCHURES

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 24, 2017, 02:07:13 AM
Home Help Search Login Register
News: Please read the Forum Code of Conduct   >>Click Here <<
+  Bachmann Message Board
|-+  Discussion Boards
| |-+  General Discussion
| | |-+  Problems with Bachmann Dynamis
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Problems with Bachmann Dynamis  (Read 1509 times)
Jack Johnson

View Profile
« on: February 20, 2010, 08:02:07 PM »

I installed my Dynamis system last week and all was well till today. Functions don't turn on right away and don't turn off unless I stand right in front of the command base and point the hand held unit at the base. I have changed batteries with 2 fresh packs and no change. Locomotives stop for no reason and will not start back up unless the unit is turned off and back on. This is happening with all my DCC Broadway Limited and DCC Bachmann locomotives. Any ideas? I guess I'll call service Monday. Thanks.

Jack
Logged
boof25

View Profile
« Reply #1 on: February 21, 2010, 02:02:49 AM »

Hi Jack, I don't have an answer for you but I have an athearn loco with sound and the function buttons do not work at all with this loco yet a proto loco works fine so will be very ineterested to hear what happens with your problem.
Logged
Jack Johnson

View Profile
« Reply #2 on: February 22, 2010, 05:03:36 PM »

Good news, Tom at Bachmann is sending out a new handset for me to try. He tried over the phone to get mine to work properly but no luck. I let you know how it turns out.

Jack
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  
Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!