ONLINE
STORE
"ASK THE BACH MAN"
FORUM
PARTS, SERVICE,
& INFORMATION
CATALOGS AND
BROCHURES

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 19, 2018, 04:55:15 PM
Home Help Search Login Register
News: Please read the Forum Code of Conduct   >>Click Here <<
+  Bachmann Message Board
|-+  Discussion Boards
| |-+  HO
| | |-+  S2 needs a doctor...
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: S2 needs a doctor...  (Read 1263 times)
38Mike

View Profile
« on: February 17, 2014, 10:59:59 AM »

Good Morning,

My Sound Value S2 has been acting up as of late. I plug in Powercab, and Alco motor sounds come on in idle. As soon as I try to move in FWD or REV sound dies, loco jerks a little then stops moving; wants to go but can't. Track is very clean, electric connections are good. I removed loco shell, doesn't appear to be any loose wires, so I'm stuck for now.........

Any thoughts or suggestions for this HO/DCC rookie would SURELY be appreciated!

thanks,

Mike
Logged
38Mike

View Profile
« Reply #1 on: February 17, 2014, 01:19:26 PM »

OK, I've been reading down through some other threads here; I'll try to reset the decoder after work; see if that'll help.........
Logged
richg
Guest
« Reply #2 on: February 17, 2014, 01:50:19 PM »

Good troubleshooting. Saw that earlier but was busy.
First thing I would have suggested.

Rich
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  
Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!