ONLINE
STORE
"ASK THE BACH MAN"
FORUM
PARTS, SERVICE,
& INFORMATION
CATALOGS AND
BROCHURES

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 18, 2017, 10:49:20 PM
Home Help Search Login Register
News: Please read the Forum Code of Conduct   >>Click Here <<
+  Bachmann Message Board
|-+  Discussion Boards
| |-+  E-Z App
| | |-+  EZAPP
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: EZAPP  (Read 4191 times)
drhenze

View Profile
« on: July 09, 2016, 09:14:44 PM »

I have 2 ezapp locos they tend to stop for no reason then have to be restarted
Logged
Yardmaster
Administrator


View Profile
« Reply #1 on: July 09, 2016, 09:25:55 PM »

Hard to make a diagnosis without more info but it sounds like an interruption in power - check your track and wiring.
Logged
railtwister

View Profile
« Reply #2 on: July 10, 2016, 09:23:40 PM »

I have 2 ezapp locos they tend to stop for no reason then have to be restarted

I also have two E-Z App locos, and they have stopped on rare occasions, but only when going at a very slow speed and usually when the track needs cleaning. Usually, turning the throttle to zero, and then cranking it back up to the desired speed does the trick for my engines. Have you updated your boards software to the current version? Do your locos both stop in the same locations on the layout? Check all your rail joiners to make sure they are tight and providing good continuity, plus make sure the loco's wheels are clean.

Bill in FtL
Logged
Grapevine Flyer

View Profile
« Reply #3 on: July 31, 2016, 02:12:18 PM »

Are you using Android or iOS?
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  
Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!