ONLINE
STORE
"ASK THE BACH MAN"
FORUM
PARTS, SERVICE,
& INFORMATION
CATALOGS AND
BROCHURES

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 22, 2017, 02:25:37 PM
Home Help Search Login Register
News: Check out the photo gallery link above or >click here< to see photos of recently announced products!
+  Bachmann Message Board
|-+  Discussion Boards
| |-+  HO
| | |-+  F7a loco not responding
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: F7a loco not responding  (Read 364 times)
lamarager

View Profile
« on: August 05, 2017, 12:02:23 PM »

My F7a loco has been working fine with my E-Z Command Center.  It now does not respond - not even making sound.  I have turned the controller off & on and no result.
Logged
Flare

View Profile
« Reply #1 on: August 05, 2017, 12:21:01 PM »

Have you checked all the connections for loose wires and shorts?

Do other locomotives respond from the same controller?

Have you tried the F7a with another controller?
Logged
lamarager

View Profile
« Reply #2 on: August 05, 2017, 01:12:13 PM »

I do not have two dcc  locos.  I do have an easy app loco and it runs fine.  So the track connections seem to be fine.  I connected a non dcc controller and the loco light came on however it remained silent (no motor noise).  I reattached the dcc controller and the loco worked for a few feet and then quit working.  All of this makes ne think something in the dcc controller is loose or something in the loco is loose.
Logged
Flare

View Profile
« Reply #3 on: August 05, 2017, 06:25:36 PM »

Perhaps you could test the loco and controller at a local hobby shop?
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  
Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!