Bachmann Message Board

Discussion Boards => E-Z App => Topic started by: drhenze on July 09, 2016, 09:14:44 PM



Title: EZAPP
Post by: drhenze on July 09, 2016, 09:14:44 PM
I have 2 ezapp locos they tend to stop for no reason then have to be restarted


Title: Re: EZAPP
Post by: Yardmaster on July 09, 2016, 09:25:55 PM
Hard to make a diagnosis without more info but it sounds like an interruption in power - check your track and wiring.


Title: Re: EZAPP
Post by: railtwister on July 10, 2016, 09:23:40 PM
I have 2 ezapp locos they tend to stop for no reason then have to be restarted

I also have two E-Z App locos, and they have stopped on rare occasions, but only when going at a very slow speed and usually when the track needs cleaning. Usually, turning the throttle to zero, and then cranking it back up to the desired speed does the trick for my engines. Have you updated your boards software to the current version? Do your locos both stop in the same locations on the layout? Check all your rail joiners to make sure they are tight and providing good continuity, plus make sure the loco's wheels are clean.

Bill in FtL


Title: Re: EZAPP
Post by: Grapevine Flyer on July 31, 2016, 02:12:18 PM
Are you using Android or iOS?