Bachmann Message Board

Discussion Boards => General Discussion => Topic started by: monte1000 on November 17, 2017, 09:34:00 PM



Title: Signal controller
Post by: monte1000 on November 17, 2017, 09:34:00 PM
I have a Bachman EZ Command Control center.  I presently run 2 trains, and attached a power switch to it.  Works great.  My question is can I hook up signals to this, or do I require a separate controller?  Thanks!


Title: Re: Signal controller
Post by: jward on November 18, 2017, 03:35:07 PM
you only have 1 amp's worth of power output. I'd use a different power supply for any accessories.