ONLINE
STORE
"ASK THE BACH MAN"
FORUM
PARTS, SERVICE,
& INFORMATION
CATALOGS AND
BROCHURES

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 23, 2018, 10:49:56 PM
Home Help Search Login Register
News: Please read the Forum Code of Conduct   >>Click Here <<
  Show Posts
Pages: [1]
1  Discussion Boards / HO / Re: Bachmann Engine Not Running Correctly on: December 04, 2017, 04:50:36 PM
This was indeed the problem!  The front truck had come loose (I think my grandson stopped it). So I removed the body and removed the front truck and rotatated it 180*.  It works correctly now!  This s one trick I will not forget! Thank you!!!  ; D Victor
2  Discussion Boards / HO / Bachmann Engine Not Running Correctly on: December 03, 2017, 08:25:32 PM
Hi!  Iím Victor & Iím new!

I have a Bachnann F9 (I think?) Diesel which is behaving strangely.  I can put the front wheels on the track and the headlight will light up and the motor will run, UNTIL I place the rear wheels on the track.  Then it stops running & the light goes out! When I lift the rear wheels off, it immediately starts running again!

Is there anything I can do to correct this problem?  All solder joints appear to be in place.  Nothing looks broken with the wires. It just does this weird thing!

The box it came in says it has a Limited Lifetime Warranty.  Donít know IF I should send it in, or to where, or if itís something I can correct withcthe help of Forum Folk!  Iíd appreciate any advice!  Thanks!  ; D Victor
Pages: [1]
Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!