ONLINE
STORE
"ASK THE BACH MAN"
FORUM
PARTS, SERVICE,
& INFORMATION
CATALOGS AND
BROCHURES

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 20, 2018, 08:26:12 PM
Home Help Search Login Register
News: Check out the photo gallery link above or >click here< to see photos of recently announced products!
+  Bachmann Message Board
|-+  Discussion Boards
| |-+  General Discussion
| | |-+  Decoder question
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Decoder question  (Read 387 times)
rstroud

View Profile
« on: December 31, 2017, 03:37:35 AM »

I recently purchased an old Atlas HO Southern SD24 DC made in Austria. I converted it to DCC using a Digitrax DH126D decoder and a MRC 16 Bit Diesel sound decoder. The install we pretty well initially, ran and functioned well. After I put on my programming track and used JMRI to test out all the different horn sounds, the DH126D suddenly stopped responding. The sound still works fine, but no power. I did run power to the motor directly to see if motor failed, but it did work. I tried the factory reset on JMRI to reset the DH126D, but still nothing. Any ideas what happened and why?
Logged
dutchbuilder


View Profile
« Reply #1 on: December 31, 2017, 10:44:46 AM »

Looks like the ports to the motor from the programmable chip have blown-up.
And that is terminal. Cry

Ton
Logged
rstroud

View Profile
« Reply #2 on: January 07, 2018, 11:39:09 PM »

Thanks for reply....have returned to Digitrax for replacement
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  
Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!