Bachmann Message Board

Discussion Boards => General Discussion => Topic started by: sjt on November 23, 2015, 04:26:06 PM



Title: dynamis short circuit
Post by: sjt on November 23, 2015, 04:26:06 PM
I have the dynamis system.. it shows a short circuit error. my track is clear.. only happens when i have all 10 engines on the track. when i have half of them it works fine.. is it  a power issue? would the power booster thing solve it.. should i bring the unit in to be checked out.. I would of thought that the unit could easily handle 10 engines... any ideas???


Title: Re: dynamis short circuit
Post by: Vizzin72 on January 01, 2016, 11:38:44 PM
Did you ever get this figured out ?