Bachmann Message Board

Discussion Boards => HO => Topic started by: crash on March 15, 2016, 12:40:57 AM



Title: EZ command controller
Post by: crash on March 15, 2016, 12:40:57 AM
I usually run 2 or 3 locomotives at a time on my layout. Now when I stop one locomotive and switch to another, the first one continues to move, even though at a very slow speed. I can't get it to stop. Any ideas as to the problem. It just started doing this.


Title: Re: EZ command controller
Post by: HoModeler on March 15, 2016, 10:23:43 AM
I would look in the troubleshooting guide of your EZ command manual... Maybe your not doing something right


Title: Re: EZ command controller
Post by: Irbricksceo on March 15, 2016, 11:11:10 AM
One thing I'd try, if you have access to another controller, is to reprogram the decoder.