Bachmann Message Board

Discussion Boards => General Discussion => Topic started by: Kbhardwicke on January 18, 2018, 08:57:27 PM



Title: Dynamis EZ command
Post by: Kbhardwicke on January 18, 2018, 08:57:27 PM
 I was watching YouTube and somebody said there’s a way to change the default setting so the train will keep running if the connection is lost?  Somebody tell me how to do this ? Thanks in advance


Title: Re: Dynamis EZ command
Post by: Hunt on January 19, 2018, 01:27:36 PM
Ref: Dynamis User Guide, page 19 and page 24 Dynamis Menu Reference -  Follow Menu selections from page 24 to page 27 - EDIT TRK TIMEOUT –  SET TRK TIMEOUT - select No timeout