Bachmann Message Board

Discussion Boards => General Discussion => Topic started by: Eastwood on December 27, 2007, 06:13:28 PM



Title: Converting Dc to DCC
Post by: Eastwood on December 27, 2007, 06:13:28 PM
Can the engine on the Bachmann Thunderbolt Set be converted to DCC?

Got a Bachmann Digital Commander for Christmas and was wondering if I could   

run them on the same track.



Title: Re: Converting Dc to DCC
Post by: kevin2083 on December 27, 2007, 08:34:45 PM
You can run the locomotive on address 10, but don't let it sit too long with the power on- it can damage the motor.


Title: Re: Converting Dc to DCC
Post by: Jim Banner on December 28, 2007, 01:55:46 AM
Can the engine on the Bachmann Thunderbolt Set be converted to DCC?

Yes.