Bachmann Message Board

Discussion Boards => Thomas & Friends => Topic started by: PatM on March 18, 2007, 07:18:14 PM



Title: Possible to install decoder in Spencer?
Post by: PatM on March 18, 2007, 07:18:14 PM
I am just learning about model railroading and someone just asked me about installing a decoder in the Spencer engine. Is it possible to do this?   ???


Title: Re: Possible to install decoder in Spencer?
Post by: Thomas on March 25, 2007, 08:49:34 PM
I'm pretty sure it is.  I've seen someone do it to Thomas


Title: Re: Possible to install decoder in Spencer?
Post by: Hunt on March 26, 2007, 01:58:01 AM
Yes, installation similar to this http://www.tcsdcc.com/decoderpics/Henrygordon/HenryGordon.htm (http://www.tcsdcc.com/decoderpics/Henrygordon/HenryGordon.htm)


Title: Re: Possible to install decoder in Spencer?
Post by: PatM on April 19, 2007, 05:25:03 AM
Thanks for the info and the link to the site with pictures. Those are always helpful. Thanks again.   :D