ONLINE
STORE
"ASK THE BACH MAN"
FORUM
PARTS, SERVICE,
& INFORMATION
CATALOGS AND
BROCHURES

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 15, 2020, 09:41:51 AM
Home Help Search Login Register
News: Please read the Forum Code of Conduct   >>Click Here <<
  Show Posts
Pages: [1]
1  Discussion Boards / General Discussion / Re: Turnouts on: August 28, 2019, 06:27:57 PM
if I add a second transformer I can run the switches on one transformer and the train on another. Both work doing this, However, not supposed to work this way.
2  Discussion Boards / General Discussion / Re: Turnouts on: August 28, 2019, 05:52:27 PM
Thanks for the replys

Firstly the I'm using ALL Bachmann products including track, turnouts, Transformers.

Secondly I've now a  simple oval with two turnouts which allow me to have a second line joining the main oval Ie One turnout right and one left.

Train runs OK on both tracks

Once again plug in one of the turnouts using the green and red plug and play system (these plugged in as per instructions on turnout) train stops and turnout works
3  Discussion Boards / General Discussion / Re: Turnouts on: August 27, 2019, 06:32:23 PM
Thank you for your reply

I changed layout to simple oval with two turnouts both to the right. Power supply through the Bachmann turnout system. Turnouts work OK but train still won't run. Train runs OK without turnouts being wired

Kind regards

DPB
4  Discussion Boards / General Discussion / Turnouts on: August 26, 2019, 01:40:12 AM
Hi I'm using ezi track with turnouts. Train runs OK when plugged into line without plugging in the turnouts. If I try to use  turnouts with train it won't run.  Turnouts work OK.

Any assistance would be welcome Thanks
Pages: [1]
Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!