ONLINE
STORE
"ASK THE BACH MAN"
FORUM
PARTS, SERVICE,
& INFORMATION
CATALOGS AND
BROCHURES

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 10, 2020, 08:40:13 AM
Home Help Search Login Register
News: Please read the Forum Code of Conduct   >>Click Here <<
+  Bachmann Message Board
|-+  Discussion Boards
| |-+  Large
| | |-+  MY TRAIN QUIT!!!!!!!!!!
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: MY TRAIN QUIT!!!!!!!!!!  (Read 2060 times)
tooserious

View Profile
« on: February 18, 2010, 04:02:17 PM »

 Huh? I have the White Pass Yukon and it worked for a while then quit. The track got really blacked up and I cleaned it off some and then tried cleaning the wheels but it still won't go?Huh?? Help!!!!
Logged
Barry BBT

View Profile
« Reply #1 on: February 18, 2010, 08:19:39 PM »

Too Serious,

What Kind of W.P.& Y.;  Big Hauler, Annie, Consolidation?

Barry - BBT
Logged

There are no dumb questions.
tooserious

View Profile
« Reply #2 on: February 19, 2010, 03:56:09 AM »

Im not sure ...it's just the Gscale White Pass Yukon with Tender and 2 cars........the set?Huh?
Logged
on30gn15


View Profile
« Reply #3 on: February 21, 2010, 08:10:22 PM »

This one?
http://www.walthers.com/exec/productinfo/160-90059

http://www.horizonhobby.com/Products/Default.aspx?ProdID=BAC90059

The track got really blacked up and I cleaned it off some and then tried cleaning the wheels
What did you use to do that?
« Last Edit: February 21, 2010, 09:20:10 PM by on30gn15 » Logged

When all esle fials, go run trains
Screw the Rivets, I'm building for Atmosphere!
later, Forrest
geogeorge

View Profile
« Reply #4 on: March 06, 2010, 02:13:31 AM »

Let Barry help you.  He will get it running for you better then it did new.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  
Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!