ONLINE
STORE
"ASK THE BACH MAN"
FORUM
PARTS, SERVICE,
& INFORMATION
CATALOGS AND
BROCHURES

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 07, 2020, 11:23:16 AM
Home Help Search Login Register
News: Please read the Forum Code of Conduct   >>Click Here <<
+  Bachmann Message Board
|-+  Discussion Boards
| |-+  Thomas & Friends
| | |-+  HELP!! Tidmouth Shed Turntable Help PLEASE!!!!
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: HELP!! Tidmouth Shed Turntable Help PLEASE!!!!  (Read 2323 times)
southpaw6267

View Profile
« on: December 06, 2011, 07:22:40 PM »

Hello All,
My 11 year old just purchased the turntable and we just set it up. The problem is that the trains do not move on any track other than the one that is hooked directly to the turntable. As per instructions I have it hooked to the 4th track or 3:00 o'clock if the green handle is noon. Power track is attached directly to the turntable but when I turn to other sheds the trains do not move.

I am very frustrated and if anyone can offer advice I would be most appreciative.

Thanks
Jim in NJ
Logged
thomasj219

Thomas Will Be Coming Down Our Track Forever!!


View Profile
« Reply #1 on: December 06, 2011, 08:13:48 PM »

It could be that you don't have the right track, double-check and try all the different tracks. If that doesn't work check to make sure the turntable lines up with the rails exactly. If all else fails I would send it back to BACHMANN for a new one.
Logged

All I want is, Stepney, Boco, Harvey.
the Bach-man
Administrator


View Profile
« Reply #2 on: December 07, 2011, 12:56:50 AM »

Dear Jim,
The only tracks that are supposed to have power are  the ones with which the turntable bridge is aligned.
Have fun!
the Bach-man
Logged
southpaw6267

View Profile
« Reply #3 on: December 07, 2011, 08:52:50 PM »

Thanks guys, Mr. B. I understand that. The only track that works when it aligns with the bridge is the track that is attached to the rest of the layout. If I align the bridge to any other track it does not work. I was on the phone with customer service today and it seems I have it set up properly and it still does not work.

I guess it is a faulty unit???
Logged
the Bach-man
Administrator


View Profile
« Reply #4 on: December 08, 2011, 12:13:27 AM »

Dear Jim,
I guess that's possible. Service will arrange with you to send a replacement. Give them a call tomorrow.
Thanks!
the Bach-man
Logged
southpaw6267

View Profile
« Reply #5 on: December 10, 2011, 03:42:15 PM »

Thanks Mr. B. Laura in the office was terrific to deal with. We got a new one today and it is all set up and working great. My son loves it.

Bachman is a quality company!!!!
Logged
RW James

View Profile
« Reply #6 on: December 10, 2011, 08:09:23 PM »

Great news! That's what makes a good company great.
Logged

Rick
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  
Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!