ONLINE
STORE
"ASK THE BACH MAN"
FORUM
PARTS, SERVICE,
& INFORMATION
CATALOGS AND
BROCHURES

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 22, 2019, 12:27:21 PM
Home Help Search Login Register
News: Please read the Forum Code of Conduct   >>Click Here <<
+  Bachmann Message Board
|-+  Discussion Boards
| |-+  General Discussion
| | |-+  Smoke Not working on New Haven Train
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Smoke Not working on New Haven Train  (Read 891 times)
mikecalton

View Profile
« on: March 03, 2015, 03:56:30 PM »

My name is Michael and i live in England i recently purchased off you,
Item no 51606 ho steam loco usra060 w-smoke slope tender (New Haven) #333.

I am using and E-Z Controller and i have
programmed the light on the train to be configured to number 10. The train is
running perfectly normal. However the train is not smoking ive followed all
the instructions, as in supplied , i have had the train warmed up for 20
minutes,. the switch on the train is in the on positon and i have put a couple
of drops of oil supplied in the funnel and after all this there still no smoke,
have i done something wrong?


Micheal Calton
Logged
sfrisiello

View Profile
« Reply #1 on: November 18, 2018, 07:56:30 PM »

Hi,
I also have an 0-6-0 that is supposed to smoke but doesn't.  It's brand new.  Doesn't anyone have any advice??
Logged
rogertra


View Profile WWW
« Reply #2 on: November 26, 2018, 06:47:54 PM »

Hi,
I also have an 0-6-0 that is supposed to smoke but doesn't.  It's brand new.  Doesn't anyone have any advice??

Leave it alone.

1)  North American smoke units look about as realistic as if someone has stuck a cigarette down the stack.

2)  The oils from the smoke dirties your track.

Cheers.

Roger T.
Logged

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  
Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!